2015. szeptember 23., szerda

Prologue



Blair szemszöge



  Teste a falhoz nyom, ajkai a nyakamon kalandoznak, kezei a ruhám alatt.Az utcán hideg van, mégis nem attól remegek.Félek tőle.Hiába áraszt el melegség és kellemes bizsergés, ha hozzámér, mégis remegek a félelemtől.
 Erősen a fenekembe mar, megemel, hogy átkarolhassam a derekát.Szinte már automatikusan teszem ezt meg.Újra a szemembe néz és még a sötét utcára beszűrődő gyér fényben is remekül látom csóktól duzzadt ajkait, sötét, göndör haját és csillogó zöld szemeit, amit most elsötétít a vágy.
 Ajka újra lecsap, most az ajkamra, nem tudok ellenállni, akaratlanul is a szájába nyögök.Ujjaimat a fürtjeibe túrom, a válasza csak egy elégedett morgás.Csípőjét erősen az ágyékomnak szegezi, amitől újabb remegéshullám szökik végig a gerincemen.
 A csók követelőzőből átmegy gyengédbe, majd apró puszik követik, mielőtt abbahagyja.
   Mi a baj? - dörgöli orrát az enyémhez, zöld szemeiben a vágy mellett az aggodalom jelenik meg.
  – Mit akarsz...tőlem?  a szavak remegve szöknek ki ajkamon, ami a csók és a félelem miatt van.
  – Én csak egy valamit akarok. – suttogja az ajkamra.Újra megcsókol, de nem hosszan, azonnal el is húzódik és válaszol a ki nem mondott kérdésemre. – Hogy megőrülj!

4 megjegyzés:

  1. Uuuuh...szinte alig birom kivarni a kovi reszt :) remelem, h sietsz vele :) ui. szepem irsz s fogalmazol :) csak igy tovabb :)

    VálaszTörlés
  2. uhhhhh...szuper nagyon felkeltette érdeklődésem ez a rövid kis bevezető :) kiváncsian várom az ujabb részt ;) ügyes vagy csak igy tovább :) xxxx

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon magyon szupeeer lett :) ^^

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés